Vår første reise

Vi har sansen for Costa Rica, det var faktisk der mor og far møttes for lenge siden. Så dit måtte vi en tur for å si hei til familie og venner i barsel perioden, dessuten for å surfe og nyte av den gode varmen. Kari elsket å gå rundt i bleie og slippe klær! Hun begynte raskt å ta sine første skritt da hun var 9 mndr, sikkert litt hjulpet av lite ekstravekt.

 

Dette var livet, og veldig spennende med surfebrett!

Dette var livet, og veldig spennende med surfebrett!

Vi koste oss og besøkte bestemor eller abuela i Jaco og siden dro vi videre til Panama City for å besøke bestefar (abuelo). Reisen i bil mellom de to landene gikk fint og Kari var i god form hele perioden vi var der, med unntak av noe diare de første ukene. Det kan ha vært tenner (hun fikk 4 nesten på en gang). Her bader hun i regnet utenfor huset i Panama, det skal sies at en ting Kari elsker er vann!